Hejsan.

Idag sticker jag. Vet att ni alla kommer att sakan mig. Kanske tar jag med min data, så jag kan blogga där oxå.
Jag har inte packat klart än, ska göra det nu.

När jag kommer hem ( på lördag ) så ska jag spela storvretacup. Hoppas jag inte bryter ngt ben när jag ska åka, jag tror inte laget skulle bli så jätte glad då^^ jag lovar att det inte kommer hända! Men nu måste jag dra puss!

saknat mig ?

Heeeej :)

Idag har jag varit med min mamma å shoppat. Mina ben är typ helt döda efter att ha gått å gått massor.
Jag köpte lite kläder, smink, lösnaglar, saker till mitt hår och lite till.

Imorn ska jag kanske åka iväg med familj och kusinerna. Jag vet inte 100% vart vi ska åka någonstans, typ till sälen elr ngt liknande:$ Vi skulle åka på onsdag men kusinerna skulle åka imorn så då kanske vi oxå ska göra det. Men nu ska jag dra puss!

Hade precis vaknat där (bild brist)...

hejsan

Nu ska jag ta en dusch sen får jag se vad jag hittar på. Ha det så bra puss!

Godnatt

Nu ska jag sova, så ha det så bra alla puss!

frida får ett litet ryck

Nej nu e jag trött på att dom ska sitta å spela hela dan! det är det enda dom har gjort, spelat, spelat och spelat.
Dom har bara ätit frulle imorse, och det blir ju så att jag oxå bara har gjort det eftersom jag inte kan laga mat.
Nu ska jag f** ta med dom ner så dom kan få laga mat (iaf åt mig) , sen ska jag fråga om dom vill göra ngt ikväll. Jag vet inte vad det finns att göra, men ngt kommer vi iaf på. Så hejdå & ha en trevlig kväll. Ses puss!


morgon inlägg

Nu har jag varit vaken i en timma typ, har hunnit duscha, sminka mig och fixa håret! Jag är grym fan.
Det blev ganska sent igår endå, var uppe till klockan tre ^^. Som ni såg på inlägget under så skrev jag att jag försökte sova men pappa spelade det där spelet med min bror å kusinerna och dom kunde verkligen inte vara tysta. Men till slut kunde jag sova :)

Idag har jag inte några speciella planer. Ska nog bara vara hemma, vila lite, kolla på tv, sitta vid datan, städa elr kanske gå ut lite. Felicia var upptagen hela dan, så jag ska träffa henne imorn ist. Hoppas mina kusiner åker hem idag, hörde dom lite igår när dom snacka om att sova kvar en natt till:$ HJÄLP HJÄLP HJÄLP!!!!!
                                        puss!

nattinlägg

Heeeeej..

Jag är jätte trött. Har försökt sova, men mina kusiner, pappa och erick sitter å spelar ett j****, f***ing, s*** spel som jag verkligen hatar! dom spelar det 24/7. Det är ett spela som typ alla pratade om förut i klassen, ååååh det är så jobbigt, kommer inte ens ihåg vad det heter. Okej, kanske är det normalt att en 10 åring och en 16 å 17 åring spelar, men inte en pappa som är 38 år... vem pappa spelar det??? jag fattar inte vad det är för fel. Jaja, jag få ta det imorn ist. Är för trött för att skriva nu. Ska försöka sova igen, men tror inte jag kommer lyckas puss!

mitt hår har blivit långt igen !!!!

Nu e jag hemma ( jippi)

Heeej sötnosar!


Nu e jag hemma från f***ing kusinerna. Det är inte så kul där ;).

Just nu sitter jag å väntar på att felicia ska ringa mig och jag håller på med min nya , rosa kamera. Nu slipper jag fråga elin och felicia om dom kan skicka bilder hela tiden, för jag kan ta dom själv. Ikväll så hoppas jag att felicia kan komma, vi ska kolla på twilight och snacka lite skit. Hoppas bara att mina kusiner inte kommer in å förstör allt precis som dom brukar göra och det är typ 99% att dom kommer att förstöra. Det är svårt att tror att ena killen ska fylla 18 och den andra ska fylla 17:$ dom är så omogna och håller på hela tiden. Dom älskar att dryga med mig hela tiden. Typ retar mig med allt jag gör -.-'. Men nu ska jag inte sitta här å skriva hur jobbiga mina kusiner är. Så puss!.



jag ville verkligen inte vara med på bild...
(från igår)

Hos kusinerna.

Heej bloggen!

är hemma hos mina kusiner nu, vi har precis ätit julbord. Jag får inte in en mat bit till, det käns som jag ska spy;Ö
Jag kommer nog hem om 2 timmar tror jag. Mina kusiner ska med hem å sova hos oss igen-.-' men som tur e så kommer felicia oxå ^^ men nu måste jag dra, min bror måste verkligen ha data -.-' puss!

Godnatt!

hoppas alla har haft en trevlig kväll, för det hade jag! nu e jag mega tröttt så godnatt , ses imorn.
Juste, jag ska till uppsala imorn. Kommer åka ganska tidigt å blir hemma vid 5. Kanske kan leta reda på en data där. Så som sagt godnatt puss!

god jul!!!

God jul på er alla, hoppas ni får en bra dag! :)

Önskar tomtenissen Frida ;D


Ser ut nu.



Ska ner å mysa med mamma nu , puss!

Mys tid.

Nu har jag gjort allt som skulle göras. Sitter å kollar på MTV på rummet. Jag funderar på om jag orkar fixa mina naglar nu, mamma säger att jag måste göra det för den rosa färgen passar inte kläderna jag ska  ha imorn. Jag ska nog måla dom röda eftersom det passar bra till julen, erl va säger ni ? ;) puss!

Hihi, kollade igenom några bilder å hittade några från typ förra året på mig å mina bästisar.



Jag vet att ni tycker att vi e snygga  !!!!


Lika?


Bror och syster, så olika. Vi är helt olika, det är omöjligt att se att vi är syskon. Elr hur ?
Typ alla mina kompisar som har syskon tycker jag är skit lika;Ö  elr det går iaf att se att dom är syskon.
Jag och ercik har inget som visar att vi är syskon.  Elr vad tycker ni ?

Ja, vad säger man..

hihi, hittade nåra bilder på ericks data^^.....











..... man kan väll säga att jag hade lite tråkigt.


En dag kvar.

Hola!

Så här ser min dag även jag ut idag!



städa rummet
film med min älskade lille bror
ringa en kompis
ta en dusch å göra lite tè




godmorgon!

Heeeeeeeeeeeeeeeej blögggen !!!!


Sitter hemma hos en av mina älsklingar. Den andra Felicia är inte här. Vi har precis kollat på en film, men nu kollar vi på MTV. Elin försöker dansa lite ( hon tror att hon är bra ;$ ). Men ska snart hem, har ganska mycket att göra, tomten kommer ju imorn!!!! :D Ja , men nu ska jag visa elin hur man dansar, bloggar när jag kommer hem pöööösssssi !

Ni går det att ladda upp bilderna från kvällen på bloggen :) se njut runka skjut.


Jag och Felicia<3

Elin och jag<3

Elin och jag<3

Felicia och jag<3

Min snöängel <3

hihihi^^<3333

I`M BACK

Heeej!!!!!!!!!!!!!!!



Förlåt förlåt förlåt. Jag har verkligen varit jätte dålig med uppdateringarna. Det har varit så mycket nu på senaste tiden, elr den här helgen kanske jag borde säga. Jag  har spelat match med A-laget, det blev 5-5, sen har jag varit med feffe och elin som sov här igår ( bilder kommer). Jag har oxå förlorat en vän. Eller förlorat kanske jag inte bore säga eftersom det är han som har förlorat X). Hoppas han läser det här å fattar vem han är. Jag har iaf inte snackat med honom men när jag väl gör det så ska han få reda på vad han har gjort. Ja, så har min helg varit. När Felicia och Elin sov här så var vi ute med några grabbar. Vi lekte lite i snön, det va ganska kul. Sen kom snöbollskriget då var det inte lika kul.

Idag ska jag åka med mamma, vet inte vart men vi ska åka någonstans. Jag skulle vara med några kompisar men nu när mamma är ledig så kan jag ju passa på att vara med henne. Jag kommer åka vid 2 men blir nog hemma vid 4. Men nu ska jag fixa mig, ha det bra puss!

Bilderna från igår.


Elin och jag.

Det är den enda bilden som funkar nu, jag försöker ladda upp dom andra när jag kommer hem.

Hejdå.

Nu ska jag sova ses imorn puss!






Snart träning.

Hej bloggen!


Ska snart ge mig iväg på träningen. Jag och några till har typ slutat att träna med 94/95 laget. Fråga mig inte varför , men kul endå.. ist tränar vi bara med A-laget. Felicia är här om en timme så jag behöver inte stressa. Det har snöat hela dan idag. Å jag fattar inte när det ska sluta snöa, det har inte ens blivit lov och det snöar som f** ute redan. Om det kommer vara så här hela helgen kommer det vara en meter snö snart asså, och det är skit jobbigt att gå i det sen. Idag när vi skulle gå till kolsta så var det mega kallt. Det snöade, blåste, as kallt och man såg inget. Hoppas vi inte ska springa ute innan träningen. puss!

Onsdag.

Heej!

Jag har precis varit hemma hos elin. Vi kollade på män som hatar kvinnor.
Det va kul att se henne igen. Hon har ju varit "sjuk" så jag har inte träffat henne å typ tre dagar. Men hon kommer till skolan imorn som tur e. Har inte så mycket att skriva om. För det har inte hänt ngt speciellt idag.
Vi jobbar inte så mycket i skolan eftersom det är den sista veckan, så vi kollar på film elr pysslar.
Mitt finger börjar bli bra igen:) den är fortfarande lite blå, men det gör inte lika ont. Nu ska jag nog läsa lite sen blir det sova tidigt. Ha det bra puss!

Godmorgon bloggen.

Idag börjar jag lite senare. Jag tänker inte säga varför , för jag hatar att uttala ordet. Jag hade hoppats på att få sova ut , typ till 8. Men nej nej, vid 7 tiden ringer min farmor till pappa å frågar vad han önskar sig-.-' vem bryr sig vad han önskar sig ? inte jag iaf. Men pappa sov när hon ringde så han var inte så glad när hon fråga vad han önskar sig. Han la på, men farmor tog det som telefonsamtalet bröts, så hon ringde igen 2 sekunder efter samtalet innan. Då kan man säga att pappa inte var glad. Han skrek typ i telen att klockan bara är 7 och NORMALA människor sover vid den tiden. Sen la han på.
Asså vem ringer 7 på morgonen å frågar vad man önskar sig ? ;Ö
Nu måste jag gå, bloggar när jag kommer hem puss!

Frida tabbar sig...



När jag var på väg till skolan idag så hände ngt mig, gissa ????
JO, jag lyckas ramla 3 gånger.... 3 GÅNGER på 5 minuter!! dom två första gångerna gjorde det inte så ont och det va ingen som såg, men den tredje gången fick jag ganska ont och min bror börja typ as garva ;Ö jag fick gå in å byta byxor. Men det va inte dom enda gångerna jag ramla idag. Totalt har jag ramlat 5 gånger. När jag skulle gå från bilen till skolan oxå, då var det typ massa folk som såg. Efter skolan idag när jag skulle gå från bussen och till mitt hus ramlade jag IGEN. Det va sssåååå inte kul. Det gjorde riktigt ont asså. Hoppas det går bättre imorn. Det är så pinsamt när andra ser en ramla, får då står dom där med sina kompisar och skrattar åt en när man lyckades få ut ett litet pip ljud oxå. Puss!

Varför händer det  mig...

HELLLU

shuuue bloggen!

Allt bra med er ? för det är det med mig. SKOJA! jag har tråkigt, vill åka å träna men jag har gjort illa mitt finger. Jag vet attt det låter löjligt för det sa min tränare på skolan idag oxå men mittt finger är typ helt blå, jag kan inte röra det  och om någon rör fingret elr slår på det gör det skit ont! Eftersom jag är målis så kommer det ju att göra skit ont om jag får en boll där, så jag vilar nog och ser hur det är nästa träning.

Gud vad mycket snö det är ute!!!! det har kommit jätte mycket på bara en natt. Jag kan f** gå ut å göra en snögubbe :P. Haha vilken bra ide. Puss!

...

Hej bloggen!

Jag är inte så jätte glad nu. Den här dan har varit piss. Jag tänker inte säga varför, men allt dåligt och tråkigt har hänt idag.
Träning ikväll, undra hur den kommer gå... hoppas mycket bättre än i skolan. Jag vill inte blogga mer, kanske skriver ett inlägg innan elr efter träningen. puss!


Hemma.

Heej bloggen!


Nu är jag hemma. Det blev lite senare än fyra eftersom jag stanna å kollade på en annan match. Vi vann iaf med 3-1.

En vecka kvar av skolan sen är det lov!!!!!!!!!!!! Fan vad bra asså!
Under lovet ska jag;  vara med kompisar, spela massa innebandy, sova och vara med familjen. Jag kanske skulle åka iväg med kusinerna. Vad ska ni göra under lovet ? :)

puss!

Match!!!!!!!

Match nu då. Taggad som F-A-N. Kollade när vårt andra lag spelade match igår, ååh vad jag ville spela asså.
Dom vann, kommer inte ihåg vad det blev. Idag kommer jag hem vid fyra typ, jag bloggar då hur det blev på matchen osv. Ha det bra och önska mig lycka till! puss!

Dags för match, bjuder på en bild oxå.

godnatt

Godnatt bloggen. Imorn är det match så det är nog bästa att jag sover nu. Puss!


Dålig uppdatering.

Heej bloggen!


Det va ett tag sen jag blogga. Jag har inte haft tid på de senste dagarna.
Det har varit ganska mycket plugg, träningar och vissa saker som har hänt så jag har bara inte orkat.
Igår ikväll var jag bara hemma, kollade på idol. Jag sov vid 1 och vakna 12. När jag vakna läste jag ut twilight boken och nu sitter jag här.

Idag ska jag nog ta det lite lugnt, städa, kolla på tv för ikväll ska jag till ekilla för hallansvar (jippi). Jag fick frågan om att göra ngt med några kompisar idag, men jag orkar verkligen inte. Har inte lust att träffa några kompisar på ett tag, vet inte varför, känner bara det just nu.

Imorn match med A-laget. Vi möter FBC Uppsala. Dom ligger 4 i serien men det ska gå bra. Hoppas jag!. Jag har inte tränat så mycket den här veckan (förutom med skolan) , det har varit så mycket hit å dit. Men jag tränar lite hemma oxå. Det är sant! Jag ska försöka bättra mig med uppdateringen. Men ha en bra dag så ses vi snart igen puss!

Ni kan få några bilder på mig från nån match.


Jag #95  och  vanessa #17    :)

mee.


Wednesday!

HEY!

Onsdag idag. Har inte hänt så mycket. Plugg plugg plugg nu som vanligt. Hatar när det är så mycket samtidigt.
Kan dom inte bara ta ett prov varje vecka ist för flera prov vissa veckor. Det skulle vara mycket bättre;) om ni förstår vad jag menar. Nej men nu ska jag plugga ( vet att det låter jobbigt). Ha det bra puss!


Hemma.

Det fick bli ett litet inlägg idag endå. Men bara ett litet.

Idag finns det inte mycket att säga om. Det gick ganska bra, inget nytt som har hänt. Alla vet ju redan att Tobbe är dum så det e ingen nyhet. Nej skoja, han är jätte snäll. Imorn har jag engelska prov, så det är väll bara att börja plugga på det puss!

Saknar mitt hår !! <3

Hejdå.

Kommer inte blogga mer ikväll så säger hejdå. I morn kommer jag nog inte göra det heller, har prov denna vecka. Men får se, kanske lyckas skriva ett litet inlägg endå. Hare bra puss!


memories

Hittade massa gamla bilder för typ nästan två år sen elr mer.



Fotbollslaget, saknar <3

Vinter 08.

Jag och elin igen. Vinter 08

Jag och elin IGEN. Vinter 08.

I miss <3 Vinter 08.

Linnea, carro och jag <3 I slutet av vinter 08.

Felicia, jag , så kan man se elin å kroon där oxå. Vinter 08.

Jaag. Sommar 09.

I falun <3

Vi har alltid älskat varandra <3Vinter 08.

Gamla cäpä klassen. Sommar 07 <3

Jag & Elin. Vinter 08.

Jag, Elin, Linnea och Josse <3

Michelle, sjöddan och jag från 7an ;D

Sjöddan och jag. Alltid lika gulliga (a) <3

Några brudar, vinter 08.

Gamla fotbolls laget.

Haha saknar dig! vi hade sjukt kul. Vinter 08. Jag,M och pappa.

Saknar tiderna. Typ 3 år gammal bild.

<3

Heej!

Det gick inge vidare i SM. Första matchen blev det 3-3 mot dom som vann SM förra året. Andra matchen förlora vi med 2-1 mot dom som typ kom tvåa förra året. Vi kunde ha vunnit. För killarna gick det sådär. Dom vann en och förlora en. Men inget av Bergius lagen gick vidare. Synd synd.

Ikväll blir det plugg plugg. Sen ska jag sova tidigt. Är ganska trött. Puss!

jag i målet.

Emma <3

Ja vad ska man säga.. han är sig själv i målet. ;)

Försökte ta nåra bilder när dom spelade, men det gick inte så bra.

Söndag

Heej!

Matchen gick ju jätte bra. Vi vann med 14-1. Det var den TRÅKIGASTE matchen jag någonsin har varit med om. Typ spel på en planhalva. Dom vi mötte ligger sist i serien, har inte vunnit en enda match, gjort två mål och släppt in 95 mål PINSAMT!. Vi ligger först i serien vunnit nästan alla matcher förutom en som blev oavgjord, gjort 42 mål, släppt in 10 GRYMT!. Så det är nog inte så konstigt att vi vann idag;)
Fråga mig inte hur dom kunde göra ett mål för jag vet själv inte va som hände.

Imorn är det skol SM. Jag måste upp jätte tidigt för vi ska vara i kolsta kvart i 8. Då måste jag oxå lägga mig tidigt. Så nu ska jag plugga lite, har ganska mycket prov denna vecka. Sedan ska jag fixa lite tills imorn Puss!

Godmorgon!

Nu är jag vaken. Det blev ganska sent igår. Kom hem vid 1 men lyckades sova vid halv 4. Vi kollade på en as läskig film så kunde inte sova. Vi kollade på två läskiga filmer men jag gick hem, så hann inte se klart.
När jag kom hem så var jag jätte svårt för mig att sova. Jag tänkte på filmen hela tiden. Och såg det framför mig:$ så jag gick in till min bror och sov där ist. Han blev typ as rädd när han såg mig i sin säng på morgonen haha. Det va kul att se hans min.

Klockan 4 *tror jag* är det match för mig i ekilla. Jag är taggad! Men nu måste jag städa lita. Hoppas jag hinnner tills mamma kommer hem annars blir hon inte glad puss!

Jag klippte mig igår. Kolla vad mycket dom klippte bort :( <3


Hej lördag!

Nu är jag vaken. Ska göra mig i ordning till match. Planerna idag ser ut såhär:

  Match!

 Åka till väsby med mamma!

 Klippa mig!

 Kolla efter snygga kläder, till mig själv såklart!

 Hem till min älskling Felicia, för att fira att hon snart är 15 wohoo!

Nu ska jag sova.

Godnatt alla söta, roliga, läsare. Nu hade jag tänkt att läsa liten sedan sova. Imorn är det match då som sagt. Spelar med damerna mot storvreta. Hoppas det går bra asså. Men godnatt puss!

Fredag.

Heej!!

Sitter hemma med michelle. Vi kom in för typ en timme sen. Hon har snackat med sin pojkvän. Å han är typ dum. Asså han säger att twilight är dålig ;Ö vilken jävla tönt han är. Asså när han kommer hit ska han fan få. Han spelat hockey så jag kan ju ge upp redan nu, men endå! man säger inte så om twillight.!
Jaja michelle är inte så normal hon heller så dom passar ganska bra ihop :D
Nu ska vi dra puss!

Med michelle.

Heeej bloggen!


Sitter hemma med michelle. Vi ska snart dra ut å träffa nåra. Tänker inte säga vilka, det kan ni ju gå å fundera på ;) fick ett sms idag oxå om jag ville komma på fest. Men vet inte om jag orkar. Får se om michelle vill oxå.

Det gick ganska bra på NO provet idag. Tror jag får G, det är ganska bra för mig för jag gillar inte NO och jag är inte så bra på det heller.

I helgen är det matcher , sen ska jag väll bara vila. Vad har ni för planer i helgen?
Jo på måndag oxå har vi SM i innebandy. Det kommer bli skit kul och hoppas det går bra oxå.
Nu ska vi dra ut puss!

Hahah !!! kolla vad michelle har ritat ^^ <3

Snart helg igen ;Ö

Heeej!


Nu har jag tid att blogga:) jag har inte varit hemma idag så hade ingen möjlighet att blogga. Efter skolan gick jag till ekilla för det var ju match. Vi vann med 7-1 och fråga mig inte hur. Det såg inte så jätte bra ut om man säger så;) men men vi vann iaf. Imorn är det NO prov och jag är INTE taggad. Jahapp få se hur det kommer gå då..

Jo snart är det helg. Veckorna går så snabbt nu för tiden. Det är ju inte långt kvar till jullov.
Hmm jag måste fundera på vad jag önskar mig.^^
Nu ska jag dra , bloggar imorn puss!


Godnatt!

Ska sova nu, ses imorn!
Imorn har jag oxå match i ekilla. Puss!

TACK FELICIA !!!!!!!!!!!!!!!!

Tack Felicia för att du fixade in allt i min blogg. Vad hade jag gjort utan dig... ett stort TACK !!!

MIN Felicia , så grymt fin!


Problem problem problem.

Jag har NO prov på fredag och fattar inget! jag har läst o läst, skrivit frågor försökt fatta men det går inte.
Jag tror elr jag VET att jag kommer få IG. Så nu har jag klagat klart puss!

Jacob <3

Det finns ingen snyggare kille än Jacob Black (Taylor-Lautner) i new moon.
Han är så j**** snygg och jag vill bara ha honom.

Kolla !!!!!





Hm...

Heej!

Kolla min nya design, visst va den snygg! det va issa som gjorde den, tack så mycket issa! (http://isabelletornedal.blogg.se/) gå in där så kommer ni till hennes blogg, jätte bra.

Idag har varit en ganska bra skoldag. Jag fick MVG- på mitt spanska prov och svenska prov.
Men det har hänt en liten pinsam sak oxå.. några 9or hade datan som jag och vicky hade när vi sjöng, men vicky tog aldrig bort låten så när dom hade datan så hittade dom låten och spelade upp den. Det är så pinsamt att dom har hört mig sjunga. + att dom skratta när dom berättade det för mig. Aja that`s life. Nu måste jag plugga. Ha det så bra puss!


Godnatt!

Asså jag har jätte ont i nacken. :'( Jag kan inte röra på mig , inte läsa och inte skriva. Vad har hänt ? :(
Som tur e har jag min älskade bästis  Tobbe som ska ge mig lite massage imorn.;) Godnatt puss!

Nja, så kommer det nog inte se ut..


my day in words..

Godkväll!


Sitter hemma & pluggar som f**. Jag har två prov imorn (svenska & spanska), engelska läxor, ska ha skrivit klart min text om volleyboll, ska hitta en onödig text i en tidning och på fredag har jag NO prov. Så mycket att göra.
Men det är bara att bita ihop, snart är det ju lov. Då ska jag sova varje dag! elr inte.. alla vet ju att jag inte kommer göra det.  Men ja kan lova att jag kommer sova ut.

Idag har det inte hänt så mycket. Jag hade NO hela dan och höll på att sova nästan hela tiden.
Vi har två ormar i klassrummet vi var i idag och en av dom rymde två gånger. Det va lite scary. Tror Vanessa blev jätte rädd. Hon gillar inte ormar så mycket om man säger så. Jag var upptagen med att ta mina nycklar som TOBBE gillar att ta hela tiden;) jag vet att han läser det här, det är därför jag skriver det. Men det är bara kul.
Men nu ska jag plugga. Ha det så bra. Hoppas alla vet att jag inte bloggar så mycket när jag har mycket plugg.
Puss!


RSS 2.0