jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

En kompis som vet att jag lever!!!!!!! hahhahahahahhahahhhahahahaha Felicia fråga mig om vi skulle göra ngt imorn! äntligen någon som har märkt att jag fortfarande lever wohoo !!!!!!


Ke$has nya video



Alltså bara älskar hennes video, så jävla cool! man blir jätte avundsjuk på hennes kläder så det finns inte. Varför går hon runt i shorts och skinnjacka men inte jag ?! SVAR: jo för jag bor i iskalla Sverige! Blaah blaah blaah!


hihi :$


Hm.. Vad tycker ni?


Har bara en sak att säga...

I  MIN VÄNNER SOM RINGER MIG HELA TIDEN, PUSS PÅ ER!....


Godmorgon alla sötisar

Har ni sovit gott ? Jag kunde faktiskt sova jätte bra inatt.
Idag ska jag vara hemma igen, har ännu inte planerat ngt under dagen, får se hur det blir ikväll igen. Mamma är ledig idag så kanske hittar på ngt med henne.
Ser att snön har börjat smälta, det är ju underbart! har tröttnat jätte mycket på all snö, någon som håller med ?
Det är ju kul att ha snö under julen, men inte nu det blir för länge.
Hoppas alla får en bra söndag iaf, är det söndag ? haha håller inte koll längre ;) Puss!




Vad tycker ni om denna låt ? :)


Allt bra med er ? :)

                                                                 Tja!

Sitter hemma hos några kompisar. Vi har precis ätit massa god mat och nu ska vi kolla tv.
Det känns så konstigt att vi inte har några matcher i helgen ;) jag som verkligen vill spela.
Vad gör ni själva ikväll ?

Imorn har jag inga planer precis som idag. Kommer nog sova hela dan och sen läsa. Orkar inte hitta på ngt,  så om ngn vill göra ngt får dom komma till mig. Ja, har inte mycket mer att komma med, hoppas ni har en trevlig kväll, ville bara visa att jag lever ikväll puss!


Snabb update.

Hejsan bloggen!

Förlåt för jag inte bloggat ngt idag!!
Hinner inte skriva så mycket ska snart ut.
Ha en bra kväll för det kommer jag ha, smsa massor puss!

livet är en fest!

Hejsan!!! :D

Sitter hemma med bror, har försökt få honom att kolla på film med mig men han säger bara stick:(
han dissar mig för ett jävla spel, det heter typ call of duty :$ han sitter å spelar det där 24.. vi är såååååå olika han  å jag. Han vill inte ens spela bandy med hans kompisar ute som precis kom å frågade honom, det är inte likt min älskade bror.

Jag får väll ta å kolla på filmen själv, om det inte är ngt som vill kolla med mig ?? (a)

Nu ska jag snacka lite om idag, hade matte prov, fick G precis som jag ville. Mer har nog inte hänt..
men nu ska jag dra , ses senare puss!


wohoo

Tja! nu är jag hemma. Är jätte trött, har spelat innebandy i två dar nu. Idag gick det jätte bra för mig, bättre än igår. Idag kunde inte elin vara med:/ hon blev typ sjuk igår. Hoppas hon blir bättre å kommer till skolan imorn, krya på dig gumman!

Imorn har jag bajs matte prov. Jag är inte så bra på matte så hoppas på ett G. Får sitta hela kvällen å plugga, kommer inte på träningen heller. Har inte mycket mer att skriva om, ni får komma på lite saker ni tycker att jag borde skriva mer om, tack!  Vi hörs senare puss!


Godmorgon!

Hej bloggen!! tänkte att jag kunde göra ett litet inlägg innan jag åker idag. Gick upp klockan 6. Idag ska jag till allians igen å spela innebandy, vad ska ni göra idag ?
Men nu måste jag dra puss!


Innebandy <3 frida

Hejsan bloggen.

Nu är jag hemma från en jätte kul dag i allians. Vi hade lite skott övningar för utespelare, målvaktsövningar och teori. Det va lite jobbigt men oxå skit kul! man träffa lite nya kompisar oxå. Det va lite strulit med maten, jag och vanessa hade ingen mat så vi fick gå till något  ställe å köpa. Men, vi hade bara 45 minuter på oss tills nästa träning började, så vi sprang dit och fick äta när vi sprang tillbax. Det va ganska jobbigt men det gick. Tror vanessa har en video från när vi gick. Men nu ska jag duscha puss!


"Första kärleken"



Har ni varit kär någon gång? Jag har det. Jag kommer ihåg hur mycket jag tyckte om honom, hur mycket jag kunde göra för honom.. Det var sommaren 2009. Första gången jag såg honom tyckte jag han va mega snygg. Åh jag kommer ihåg att jag tänkte "den tjejen som får honom måste fan vara den lyckligaste". Jag tänkte att han självklart aldrig skulle vilja ha mig! ehm så blev det inte;) vi träffades på storvreta summercamp. Där man spelar innebandy.

Tänker inte säga namn här men han är 95a precis som jag är. Han å jag var inte så jätte bra vänner de första dagarna jag träffade honom , var inte heller så bra vän men hans kompis (usch). Vill inte ens tänka på honom. Iaf så fick jag hans nummer, å vi började smsa lite. (Jag glad). Det va typ då jag och mina kompisar såg oxå att jag var kär. Jag ville inte visa det för honom, eftersom jag då visste att han verkligen inte älskade mig. Vi spelade i olika innebandy grupper där, så jag träffade honom inte så mycket på dagarna. Efter typ 3 dagar så började han kolla på mig ganska mycket. (Jag jätte glad). Juste måste berätta oxå att varje kväll så kom han å hans kompisar in till rummet vi sov i å hällde vatten över oss, haha det va ganska jobbigt + att dom gjorde en massa andra saker. Sista natten så tänkte vi tjejer göra ngt på dom så som dom höll på med oss varje natt. Men det blev inte så utan killarna kom in till vårat rum å sov med oss. Ja det va då som jag sov med killen jag var kär i. Det var den bästa natten i mitt liv, vi kanske inte gjorde så mycket men bara att sova med honom gjorde mig jätte glad. Sova kanske jag inte borde skriva eftersom vi sov i 2 timmar^^ men vi pratade ganska mycket.

På väg hem började jag gråta ganska mycket, jag ville inte åka ifrån honom. Det var då på väg hem som han skrev att han älskade mig och att vi måste träffas. När jag var hemma, smsade vi med varandra nästan hela tiden, vi skrev att vi skulle träffas, att vi saknade varandra osv. Men sen så hände det lite saker å vi bråkade och sen så snackade vi inte mycket med varandra. Han sa att vi borde ge upp, vi bor så långt ifrån varandra så det skulle inte gå, jag blev såklart jätte ledsen. Sen efter typ tre dagar utan att ha snackat med varandra så skriver han att han vill försöka, vi gjorde det sen så orkade vi inte mer. Vi träffades typ aldrig så vi sa att vi skulle vara kompisar och då slutade vi snacka. Sen nu skriver han lite då och då att han saknar mig, självklar saknar jag honom oxå.

Hejsan!

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejsan bloggen!

Sitter å pluggar lite matte. Jag försöker fatta men det gör jag inte:) matte och jag går inte ihop.
Imorn och på torsdag kommer jag inte vara i skolan wohoo! jag å några tjejer i klassen ska åka till allianshallen, för vi ska typ göra ngt... ngt med innebandy det är allt jag vet. Har inte hunnit tänka så långt.
Idag när man loggar in på bdb så får man se ett trevligt meddelande från en kille som jag verkligen älskade för ett tag sen. Jag tänker inte säga vad han skrev men jag blev jätte glad, verkligen mega glad. Jag som trodde han inte tänkte på mig alls^^

ååh nu skrev David på msn oxå-.-' hihi skojja , puss på dig David. Nej, men nu ska jag se om jag kan bli kompis med matten puss!

snart får jag tillbax min kamera , då blir det nya bilder!


<3


saknar dig så jävla mycket!
you make me shy, but I don't know why?...


<3


en helt vanlig måndag.

Hejsan! 

Det är fint väder idag, inte snöstorm utan sol :) men det e jätte kallt:/
Har matte prov på fredag så det blir plugg plugg plugg denna vecka, kommer göra inlägg när jag har tid. Nästa vecka kommer jag göra massor av inlägg, jag lovar!

Idag var det som en vanlig dag, hade No och innebandy. På NO:n snackade vi om alkohol, asså man blir typ lite rädd XD såklart jag har druckit men läraren sitter å säger typ att om vi dricker så dör vi.. haha men det låter typ så. På innebandyn gick det dom vanligt, ni vet nog va det vanliga är ( åt helvete ).
Men nu ska jag dra puss!


Sista inlägget för idag!


vart man kan få kontakt med frida :)

Det va ganska länge sen, men iaf så fick jag några kommentarer om vad jag heter på bdb, facebook och msn. Så nu tänker jag skriva det i min blogg :)

BDB: ffriidahh @
FACEBOOK: Frida Bägerfeldt
MSN: [email protected]





hatar


Om igår.

Hejsan!

Bloggade inget mer igår. Elin kom till mig å hade inte så mycket tid då. Vi snackade ganska mycket, kollade film och hade det lite kul. Vi slaggade typ vid två.
Vid 10 idag kom mamma in å säger att jag har konfa. Så jag hade en timme på mig att göra mig i ordning, äta, hitta nån som kan köra mig och se till så att elin kommer hem oxå. Men det gick bra. Jag mötte en annan elin och stina i kyrkan och där satt vi till 12.
Oj nu måste jag dra puss!

Dagens låt!


gästblogg igen.

Hej igen, ni sover väl inte?
Frida sitter fortfarande och pratar med killar från cod, hon verkar ha hittat sin drömkille..
Haha nej men hon har faktiskt inte suttit där hela tiden, hon kom ett tag och vi spelade ett helt randomspel med tärningar, skitkul va det iallfall.

I morgon blir det upp ganska tidigt, ska kolla på våran brorsors match, dom är så duktiga så.
Oj, nu kom Frida här tillochmed, shiat..

Sitter och lyssnar på musik och tänker på livet, förresten nu gick hon igen.
Brukar ni tänka på livet ofta?
Asså vad som tänker efter och så, jag tänker väldigt mycket, det kanske ni har förstått.

Saknar sommaren, att sova hur länge som helst varje dag, gå upp, bada, köpa glarre, bada igen, bara umgås med polarna, skit nice, längtar asmkt. Frida och jag bodde ju typ hos varandra i somras, vi hade askul.

Men ah, nu ska jag fortsätta att göra ingenting, för nu skriver jag bara massa skit.
Godnatt alla.

FÖRRESTEN!

GRATTIS TOBIAS LJUS PÅ FÖDELSEDAGEN! 15 NU!

/ Världens socialaste Elin.


gäästblogg

Tjofan
Vad gör alla denna vackra lördagkväll?
Själv sitter jag här hemma hos Frida och chillar, frida umgås knappt med mig, hennes bror spelar cod & han pratar med någon kille som är 94, så frida hänger med sin bror just nu bara därför..
FRIDA DÅ!

Har ni kollat på melodifestivalen idag? Det har inte vi gjort, vi har kollat på film, den var rätt bra men lite spec.

Juste, matchen idag.
Vi förlorade med 6-3, det var ändå dom som leder serien, så vi gjorde en bra insats, jag gjorde illa min arm & så gjorde jag ett självmål, lyckat , ganska typiskt mig på något sett.

Ska iallafall sova hos frida inatt, vi ska snart spela ett litet spel, asroligt tror jag det kommer bli hehe.
Men jag är tråkig, men har ändå inget att göra så försöker skriva ett halvlångt inlägg nu bara för sakens skull.

Hur är erat kärleksliv?

Mitt ska vi inte prata om, så vi byter samtalsämne.

BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJS va tråkigt jag har.

Nu sitter jag och lyssnar på syskonen Bägerfeldt som har ett litet gräl där ute i vardagsrummet. Haha Frida är verkligen på G ikväll.

Ska göra ngt annat nu , kanske skriver lite mer senare, jag som är så rolig

/ EEEEEEEEEEEEELIIIIIIIIIIIN

goodfuckingmorning

Vakna för en timme sen, har lyssnat på lite musik i sängen. Seriöst det är typ mitt liv? Vafan skulle man göra utan musik liksom!  Idag har jag match med A-laget mot alunda. Det är dom som leder serien, så vi får se hur det går ;) Efter matchen vet jag inte vad jag ska göra. Det va tänkt att jag skulle vara med en kompis, men hon e typ lite "upptagen" så nej tror det blir en hemma kväll. Jag tror jag ska börja fixa mig snart, så Puss och Hejdå så uppdaterar jag snart igen! bild på moooi puss!


Spola fram 1 min!


Forever love. Love forever.



alive - black eyed peas

 
  "I've got so much love, for you darling and I... I wanna let you know how I feel,
and it's true, that I love you"
         


Äntligen fredag!

Härligt med fredag, eller hur? Ikväll ska jag bara ta det lugnt och vara för mig själv.. I need it. Vad ska du göra ikväll?

If nobody's perfect, I must be nobody

                              


dagens låt.


Dagens dissar!

♦ jag har pms, sur på nästan allt å alla
♦ det dåliga vädret som aldrig tar slut...jävla snö.
♦ spanska prov som gick bajs
♦ jag hatar att jag älskar dig..

one day until friday!

heeejsan bloggen !

Dagarna går ganska fort nu tycker jag. Det va precis helg men snart så är det helg igen. Men det kan man tyvär inte se på det dåliga vädret, det blir bara kallare å kallare, bajs!
Idag hade jag spanska prov som gick oxå bajs, allt är bajs för mig idag. Hoppas det blir ngt annat på träningen.

Nu ska jag plugga lite senare blire som sagt träning. Jag har lite ont i fingret från igår men det ska nog gå bra, tjejerna brukar endå inte träffa målet;)
Hade hoppats på att få vara med en kille just nu, men det gick inte.. jag måste plugga och vet att jag inte kommr plugga om han är här, det skulle inte gå. Jag tror inte att han läser det här så jag kan passa på å skriva lite. Iaf så bråkade vi idag pgr av att jag har lite pms och för att han är lite dryg. Ibland elr ganska ofta känns det som han inte vill ha mig i sitt liv. Han har svikit mig ganska många gånger å jag vill verkligen inte att han ska göra det IGEN, för då begraver jag mig levande elr ngt. Ja , jag är seriös. Han å jag är eller va mer förut ganska bra kompisar, mer än jag trodde att vi skulle bli för jag litar på honom även om han har svikit mig typ 100 gånger.
Jag hade en jätte bra kompis i 6an, men han å jag kom ifrån varandra i 7an, vi började ju på olika skolor och vi träffade nya kompisar. Han å jag pratade typ hela tiden och vi höll ihop ganska mycket. Okej det här känns töntigt , bloggar mer efter plugget puss


avslutar dagen med en låt

                                                        

I LOVE YOU


                                *hemlig*


I`M BACK !!!!

Heeej bloggen!!

Förlåt förlåt förlåt för jag inte bloggat på typ tre dagar. Jag vill ta en liten break.
Men ni är jag tillbax och kommr blogga tills nästa break kommer, som jag hoppas inte kommer på ett tag.
Idag så har jag... hm...*tänker*... varit i skolan...typ inget har hänt i skolan heller. Det har varit som en vanlig onsdag, först matte, sen typ so, engelska, svenska, spanska och idrott. Imorn har vi spanska prov och jag har inte pluggat så mycket så det måste jag göra oxå. Puss!!!!!!

vill ha sommar !!!!!!!!!!!

om igår!

Heejsan !!

Har inte blogga så mycket, så jag tänkte berätta lite om vad jag gjorde igår.
Först så vaknade jag klockan halv 7 för jag skulle spela match i allians. Vi spelade lika mot sten sture, man kan inte säga att det va min bästa match. Efter det åkte jag hem, åt , vila lite å aa bara tog det lugnt.
Klockan halv 6 kom felicia å hämtade mig för vi skulle åka till ekilla. Hon skulle spela match med U17. Jag tror inte alla vet men jag spelar inte så mycket där, för vi är 5 målisar å alla måste ju få spela, så jag spelar i dam laget nu mera. Jag tror det var typ 20 stycken som fråga mig varför jag inte spelade, om jag var för dålig ;). 
Typ hela klassen var i ekilla å kollade elr spelade. 
Efter matchen åkte jag hem, åt middag sen ringde krullis till mig å frågade om jag ville gå med honom till felicia. Så vi gick dit. Det var jag, näsan, krullis, benne, felicia, hennes bror, alex och en till kille som jag  tror han heter ludde som var där :) 
Det va ganska kul men när vi skulle kolla på film så sov felicia så jag var själv där med alla killarna å krullis och näsan typ la sig på mig så jag själv nästan inte såg något å dom vägde inte lite. Men sen så puttade jag ner näsan  på golvet.  Efter det gick jag hem vid 12 med krullis. Ja, så såg min dag ut igår puss!


Me..



Keep smiling and spreading joy. Life is better if you make something good of it.


Dagens låt.


Små pluggar.

Ska snart sätta å plugga lite. Måste läsa en bok tills på fredag och har matte tills imorn. Skulle träna idag men det blev ingen :/ just nu sitter jag å smsar, lyssnar på musik och chillar lite.


Ibland hatar jag blogg.se , seriöst får fan damp snart !!!


HEJSAN!

Idag fick jag vara utan elin på skolan.. hon hade typ ont i magen å kom inte till skolan, var på väg att säga att jag oxå hade ont å åka hem till henne som förra gången^^ men jag kom på att jag ligger lite efter så jag måste jobba:/  jag hade ont i magen, hade as ont men pallade inte röra på mig. Så typ hela dan idag har jag suttit på en stol å bara klagat. Tycker synd om David, Sjöddan och Michelle som fick höra mig. Haha.

Ska snart till träning, är tagga som fan så får se hur det går puss!

Haha,
idag på konfan skulle vi göra teater för hela gruppen, jag fick vara ett får ^^ ...


Dagens låt.


TISDAG

Godmorgon bloggen ! Hur mår ni idag ? själv är det bra, har precis duschat ska ta å sminka mig.
Idag har jag konfa så kommer hem vid sex, puss!


Äntligen hemma!

Hejsan alla!

Hann inte skriva så mycket om min da idag när jag var hos Elin. Iaf så har jag inte varit så glad, haft jätte ont i magen. Något som gör mig jätte sur är att vi har två elr det är ett pucko i klassen som typ inte riktigt har mognat. Han är hur dum som helst, äcklig och raggar på en tjej som jag inte tänker säga namnet på men hon är jätte snygg å as sexig *host*. Men jag fattar, han får ju inget bätter synd, synd :/

Efter skolan så åkte jag med Elin hem, fick oxå reda på att en vän till familjen dog och det gör ju oxå mycket bätter när det där puckot håller på. Men iaf jag å elin pluggade lite sen åkte vi till hennes träning i uppsala:) det va ganska kul. Men nu måste jag ta bort sminker å sova, är ganska trött puss!

WOHOO FICK PRECIS REDA PÅ OXÅ ATT EEWE SKA BLI BLONDIN NÄST NÄSTA VECKA, GRATTIS GUMMAN!!!!!!

love u elin


Hejsan!

Sitter hemma hos min bby elin! gud har saknat henne så mycket, det va typ 100 år sen vi va ;Ö
Just nu sitter hon å pluggar å jag vid datan. Har inte mycket mer att skriva. Förlorade en vän till familjen i helgen  som dog , jag tror inte jag riktigt har fattat det ännu.. men vill inte tänka på det så mycket.


love u <33333333

inte långt kvar tills alla hjärtansdag

Vad ska ni göra på alla hjärtansdag? Vara med pojk/flickvännen? Bio, ut och käka? vara med familjen? kompisar?
Själv tycker jag såhär om alla hjärtansdag:

Vann med 7 - 4

Hejsan! Vann idag igen:) det gick lite trögt i början sen gick det lite bättre. Jag hade hoppats på att vara så bra som jag var i torsdags men det är fan omöjligt. Nu måste jag hoppa in i duschen, bloggar mer efter puss!

hejdå nu drar jag på match!!!!!!!!!!


Godmorgon!

Match idag klockan två i ekilla.
Det är sol ute idag och 3 grader, en stor tumme upp för det! Ska snart börja byta om å tagga. Hittade en jätte bra låt som jag blir taggad av :) Det är den som är med på videon elin gjorde. Love u !!!!! <33

Godnatt!

Hejdå bloggen.

Nu ska jag ta å sova, har match imorn. Kan hända att jag ligger i sängen å kollar på tv så smsa!!!!!

puss!


Vill ha!!!


Fett cool tv!! den vill jag haa, pappa !!!!!!

Melodifestivalen 2010!

Juste, det är ju ikväll Melodifestivalen börjar. Brukar ni kolla på det? Det gör nog de flesta skulle jag tro...
Jag brukar inte kolla på det så mycket, det är mer finalen jag kollar på.
Så äre typ på alla pogram jag kollar på , alltid finalen.
Iaf här är hela årets bidrag. puss!

det här var dom bästa tiderna i mitt liv.


                                      (ignorera playahead.se)

                                                                                             

                                                                   // av Elin Gabrielsson ♥

Jag har trååååkigt!

Hallå vart är alla ?! jag har mega tråkig, har suttit vid datan och tv:n typ hela dan. Jag har så tråkigt så jag vill inte ens gå ner å äta. Har inte ätit ngt på hela dan även om jag är skit hungrig.
Jag fick en frågan om att göra ngt, men då måste jag åka till märsta men jag vet inte hur, så nej blev det. Sigtuna suger, det finns nästan inga roliga här :( jesper sa att han ville flytta hit, hoppas verkligen har gör det!!!

Godmorgon!

Vakna för två timmar sen, har kollat på tv å tänkt lite.
Idag är jag själv hemma med min bror, mamma å pappa blir hemma sent ikväll. Har inga planer för idag så om nån vill göra ngt så är det bara att ringa.
puss!

Haha måste bara höra om ni håller med mig ? ;)



Till dig .... ...........

Vad hände med " du å jag föralltid " ?, jag trodde vi sa det för att det va så, inte för att vi skulle glömma allt och hitta nya... jag vill att du ska veta att om du vill komma tillbaka till mig så kommer jag alltid att ställa upp för dig, om du gråter så gråter jag med dig, om du skrattar så skrattar jag med dig,  det känns som du är som mitt barn som jag aldrig kan lämna och jag blir bara orolig och ledsen när jag ser dig ledsen..

Jag vet inte varför men du har alltid lyssnat på mig och vi har alltid så kul tillsammans. Jag har minnen från två år tillbax. Jag överdriver inte när jag säger att det verkligen gör så jävla ont i mig att sig dig ledsen ibland. Då vill jag bara göra allt för att se dig glad igen. Ibland bryr jag mig inte ens att du har glömt mig, det är bara en härlig känsla att se dig glad.
Jag vet mycket väl att jag kan vara jobbig,  å jag ser på dig när du tycker det oxå men jag gör allt för att se dig glad. Vill  oxå säga att du är jätte fin i ditt nya bruna hår, säg inte att du tycker att det är fult för bara när du säga det så gör det ont i mig. Allt kom från hjärtat.


Heej du :)

Kom precis hem från väsby, ska bara ta det lugnt idag.
Jag känner mig ganska trött, sov påvägen hem;) puss!


Match idag!!!!!!

Hejsan sötisar!


Idag har jag match mot hagunda. Jag har hört att dom är bra, men det är vi oxå.
Jag ska försöka tagga så mycket som det går.

Idag har allt varit okej som vanligt. Jag fick vg på  svenskan, det trodde jag verkligen inte!
Ja, men nu måste jag städa puss!

Twilight !

♥ Ni som inte har sett filmerna twilight och new moon borde verkligen se dom, ni missar något stort.
♥ Tror jag aldrig har sett bättre filmer.
♥ Jag är kär i deras kärlek.
♥ En stor tumme upp för filmerna! inte långt kvar tills Eclipse kommer ut, missa inte det.


snyggaste kissie.... va det inte så hon sa ?

   

haha bara garvar och tror jag kan garva 98458467 år till. HAHA!
Hon kanske inte borde snacka så mycket, sanningen kommer endå fram :/

Onsdag.

Heej. En helt okej dag idag :) hade engelska prov det gick väll ganska bra.
Jag har börjat lägga mig jätte sent så har as svårt att gå upp på morgonen. Det måste jag ändra på!
Har inte mycket mer att skriva, har match imorn. Puss!

VILL HA SOMMAR!!!!!!!




BiLdEn TaGeN nYsS. pUsS!

Träning.

Hejsan!

Anledningen till att jag inte bloggar på morgonen är för att jag inte hinner. Jag har försökt några gånger men det var jätte jobbigt och jag kommer nästan försent till skolan. Dom gångerna jag har tid bloggar jag från skolan elr så får ni vänta tills jag kommr hem, typ vid 4.

Idag har jag träning, jag är väll ganska taggad. Jag har funderat på att fixa en ny målvakts tröja till mig. Jag vet precis hur den ska se ut men det får bli till nästa år. Den är skit, as, mega snygg! och jag ser inte så jätte tjock ut i den. Men nu ska jag plugga, puss!

Såg ut idag.

R.I.P



Min kusin tog sönder min kamera, för att jag tog några jätte fina bilder på honom när han sprang ute utan kläder..nästan


japp här är han, man ser inte mycket för han raderade dom andra.


Här springer han. Haha ganska många som kollade ut genom fönstret
när han sprang.


När han är på väg ut.

Så ja, nu fick ni se hur kul helg jag hade. Han ska fan köpa en ny kamera till mig!!!


älskar dig !


monday!

Heej bloggen!

Vaknade jätte tidigt idag, jag hade sätt på alarmet på mobilen jätte tidigt, jag kan inte komma ihåg att det var jag så det var säker min bror... han kommer endå få stryk. Idag gick allt helt okej, elr det gick super idag. Jag vann över jesper, jonas och erik när vi lekte lite på innebandyn. Elr man kan säga att det var jag som lekte ut dom. Grabbarna  fick för sig att dom kan göra massa mål på mig.. haha såklart kunde dom inte det ;) jag vann över alla tre, haha va tvungen att skriva det igen, dom var as kaxiga innan, sen efter träningen blev dom tysta. HIHI^^

Har prov i engelska på onsdag så det blir massa plugg för mig. Men jag ska nog hinna blogga som vanligt endå.
Jo, idag så skulle vi oxå få reda på vad vi fick på SOn men när jag frågade SO läraren (jonas) så lät det såhär:
Jag - jooonnnasss :D kan jag få mitt prov nu :D!
Jonas - OJ!! förlåt jag kan inte minnas att jag har rättat ditt..
Jag - haha jo jätte kul..-.-'
Jonas - nej asså jag driver inte, jag tror jag rättade alla förutom ditt..
Jag - öhm hur lyckas man rätta alla prov utom ett ?!
Jonas - jag tror jag glömde ditt i skolan ^^
Jag - jo men TACK DÅ!

Hur lyckas man ??? får man med sig alla prov utom ett som då var mitt måste det ju vara något fel..
Jaja, finns inget jag kan göra, hoppas han har rättat det till imorn, puss!


Typ för två år sen, tiden då jag använde min vita tröja.

RSS 2.0