Godmorgon

Jag vakande nyss, idag ska jag vara med Elin och Felicia. Vi skulle åka till kista idag men eftersom det är jätte fint väder ute så ska vi dra dit ikväll ist. Vi ska kolla på bio, Eclipse såklart ^^. Hoppas den är lika bra som dom andra filmerna.

Aja ska väll ta å fixa mig nu, lägga mig utanför och sola tills Felicia och Elin ringer. Ha det bra så ses vi senare.


börjar om på nytt

Hejsan!

Vet inte varför jag inte bloggat på ett tag. Hade lust att lägga ner bloggen ett tag, men bestämde mig för att göra ett nytt försök. Om jag inte lyckas den här gången så lägger jag nog ner den.

Har ju inte bloggat sedan skolan slutade typ, så det har hänt ganska mycket. Under midsommar var jag ju på emmas land. Det va as roligt och kanske blev lite för mycket ;) nej men vi hade kul. Elin var ju där såklart oxå (y). Förra veckan var jag på storvreta summercamp igen. Precis som förra året hade jag och mina kompisar som jag åkte med skit kul. Vi träffade massa nya kompisar och snygga killar fanns det ju oxå. Det här året var det jag, Elin, Felicia och Evelina som åkte. För Evelina var det första året där. Summercamp var i 5 dagar, och under dom dagarna hinner man träffa mycket nytt folk. Bla, så träffade vi några 96:or (och en 97:a) som var super trevliga och roliga. Jag och Evelina blev jätte ledsna när vi skulle åka ifrån dom och vi saknade dom jätte mycket, så igår åkte vi till Gävle för att hälsa på. Vi hade ganska kul, men jag tror inte det gör något bättre för nu kommer vi bara sakna dom ännu mer :/ hoppas verkligen dom åker till stockholm ngn gång.
Hade tänkt att skriva lite mer, men Felicia sa att hon har bakat paj och att jag måste dit nu, så jag få väll ta å dra nu puss :)

RSS 2.0