bra söndag!

UNDERBAR dag det är idag. Har varit ute med några, fick bla träffa michelleS pöjk för första gången och han är mycket godkänd! michelle är fan den första kompisen som hittat en as fin kille måste jag säga, mycket bra gumman!!

Imorse gick jag upp nio... för jag skulle till kyrkan för det var en sista sak vi skulle göra med konfirmationen.
Men nu är det slut, så jävla skönt :D !!!



konformations dag!



Så här ser jag ut nu, utan smink och har inte fixat håret än :)
Klockan 3 ska jag vara i kyrkan så jag har ganska mycket tid på mig att fixa. Det är inte så härligt väder ute :/  det är synd.
Har typ övat på det jag ska säga 1000 gånger och det känns som jag kan det nu ;)

you and me

 



Yes, nu är jag hemma! fan va tråkigt det var. Jag har ju konfirmation imorn och vi skulle öva idag, det ska tydligen bli jag som får ta korset för jag är kortast av alla.. KUL! nej men det ska nog gå bra :D hoppas bara det inte kommer så många å kollar ;)


Härlig dag med massa sol

Hej på er! Idag har det varit en ganska underbar dag.
Vi gjorde inte så mycket på lektionerna så det va cill och nästa vecka så är det ju sista veckan i skolan och då ska vi tälta med 7orna som jag tror kommer bli skit kul. Jag ska sova med Elin, Emma och Vanessa som jag  tycker var as bra. Hinner nog inte skriva mer, har SO prov imorn som jag måste plugga till Puss!


vill se!


The last song

Har hört att filmen är jätte bra, det är en film jag verkligen skulle vilja se! har lyssnat på låten typ 1000 gånger och om det är bra så kan jag bara tänka mig hur filmen är.


Förlåt för den plötsliga bloggpausen

Hej alla! förlåt för jag tog en bloggpaus mitt i allt. Har inte orkat och det har varit ganska mycket så jag kände att jag var tvungen att ta avstånd från bloggen ett tag.  Hade tänkt att börja igen när sommaren kommer.
Det känns som att det är dags att börja igen, så nu är jag tillbaka och det känns faktiskt riktigt bra. Hoppas ni inte har saknat mig allt för mycket nu :) jag kan ju ta å berätta de senaste som har hänt i mitt liv.

Idag stannar jag hemma från skolan, har varit å tagit bort min tandställning imorse så är ganska trött. Äntligen efter nästan tre år så är den borta, känns underbart att kunna lee normalt igen :)

I söndags så kom min mormor från Venezuela, hon ska vara här i lite mer än en månad har verkligen saknat henne. Hon sover i min brors rum så han har flyttat in till mig nu medans mormor är här.. det kommer att vara skit jobbigt men jag ska försöka att stå ut. Det blir också mycket spanska i sommar eftersom min mormor pratar det :)

Jag har klippt av mig mitt långa hår :/ så nu är det ganska kort. Hoppas det växer ut fort igen, saknar det.

Ser att det är mycket fint väder ute, så ska nog ta mig en glass och ligga ute ses senare!



RSS 2.0