17:22

Just kommit hem från en ganska så rolig dag i skolan, ska snart på träning. Har typ inte gjort något idag, bara gått runt å skrattat :) haha alla e så roliga..

Glömde kanske berätta att jag lagade mat igår, gick bättre än förra gången då jag skulle göra pasta men glömde vattnet XD tabbe!


elin    elena
jag      vanessa


dagens låt!


onsdag den 28 april 2010

Inte långt kvar till valborg wohoo! är fett taggad, det blir nog iväg på fest :) 
skulle åka till uppsala men orkade inte så det blir väll märsta då..

Idag var handbolls killarna på sm på vår skola så skolans snyggaste kille var inte i skolan :( blev fett ledsen.
Oj tänk så läser han det här.. ;Ö haha aja han vet redan att jag tycker han är skit skit mega snygg!
Men nu ska jag dra pöss!

Bilderna från cupen kommer att läggas in på bloggen lite då och då, när jag känner för att lägga in någon :)

bajs på allt!

Hejsan, har inte bloggat på 6 dagar.. men asså jag har varit med kompisr, cup och pluggat, så har inte haft tid till allt blogga ngt. Förra inlägget skrev jag att jag skulle bli bättre men det blev det verkligen inte. Men nu seriöst jag lovar, jag ska blogga så mycket som jag bara kan!

Kan ju börja med att berätta lita om cupen vi var på.. vi åkte ut i kvarten mot ett inte så bra lag, fattar inte vad som hände med tjejerna.. men som målis kan jag säga att det såg inte bra ut. Jag blev skit arg men mina tränare sa att jag gjorde ett mycket bra jobb och det fanns inte mycket som jag kunde göra när jag inte fick ngn hjälp.

Ikväll har jag träning, hoppas mitt knä inte dampar igen som den brukar göra efter cuper :)
Lägger in en dagens låt oxå Puss!


vad händer ?

Hejsan!

Fråga mig inte varför jag inte har bloggat på typ 4 dagar... för det vet jag själv inte. Har typ inte orkat, allt har varit skit nu för tiden. Iaf så hade jag tänkt att börja blogga på riktigt igen :)

Har pluggat ganska mycket, det suger! har jävla no prov på torsdag å jag orkar verkligen inte! men om jag inte klarar det blir det sommarskola.. och det vill jag verkligen inte. Ska ju vara med Elin och Felicia hela sommaren!

Nej nu måste jag verkligen plugga, fan hatar facebook. Man säger att man inte ska sittta vid datan så bara mååååååste man in å kolla om något speciellt har hänt så sitter man fast där :( bajs!


USHER - OMG


Hey man im tired

Jätte trött ska sova snart. Har precis kommit hem från kompis.
Helgen blir lugn, inget planerat iaf, får väll plugg plugg plugga... Puss!


nya bilder!!



Hola

Tja! sitter å kollar på MY SUPER SWEET 16 :) måste snart ta å plugga.
Det är jätte fint väder ute, har typ varit ute hela dan, så jävla skönt!  Har inte mkt mer att skriva, ha det så bra Puss!


Tisdag.

Hejsan!

Har precis varit på konfa och ska snart sova lite för träning ikväll. Har inte kunnat sova så bra på lektionerna så är skit trött. Idag har det varit ganska chill endå, vi gjorde massa grupparbeten.. men jag å david gjorde typ inget som vanligt ^^ tog iaf lite bilder :)


Elin och david :)


Jag och david..



Maxi



Emma och michelle :)


Jag och pirris :D



AIK - TÄBY PÅ TV

Hejsan, sitte & kollar på AIK - täby med bror. Just nu ligger AIK under, men hoppas det blir ändring på det snart!



bild


Hemma.

Hejsan bloggen! nu är jag hemma, pallade inte ta bussen idag för då skulle jag träffa massa folk och orkade inte vara social, så jag väntade med michelle och johannes på min pappa. Självklart träffar vi några killar som spanar in mig och michelle, då börja johannes kolla på dom å dom fick lite damp.. sen fråga dom efter våra nummer å michelle som har en pojkvän tänkte ge ut det, men såklart så fanns jag där. Synd att det inte blev bråk.. jag va fett taggad! puss!



AIK - TÄBY IKVÄLL!!


skola imorn!

Hejsan! det här blir det sista inlägget idag. Ses imorn efter skolan puss!

AIK i elitserien, WOHOO!


jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

Nu är min Elin hemma!!! wohoo!
Hon har ju varit borta hela helgen för SM och nu har hon kommit hem:D dom vann silver och det är ju skit bra!
Jag har verkligen saknat den skit ungen! å det första hon skriver till mig på msn är " har du stickat ngt på min stickning" -.-', hon gav mig hennes stickning för hon måste vara klar med den.. snällt va ?! inget "hej frida! fan vad jag har saknat dig!!" jaja hon är endå min bästavän :D Puss!











Jag och min bästus!!

snart halv 7 och sol.. !

Tja  blöggen! nu är jag hemma igen, det var jätte skönt ute. Klockan är snart halv 7 och det är sol ut... FATTA! wohoo vad glad jag är! just nu väntar jag på att mamma och pappa ska bli klara med min mat för jag håller på att dö. Ska plugga lite till sen Puss!


drar ut.

Nu går jag ut när det fortfarande är fint väder ute, har mobilen med puss!

vill göra om bloggen!

Vill ha en ny header men vet fortfarande inte hur man gör. Eller jag vet men det blir inte alls bra. Så om det är någon som är jätte bra på att fixa är det bara att kommentera tack! :)



Sommarplaner

Hejsan! inte långt kvar till sommarlov så har funderat lite på vad jag vill göra, kanske inte kommer att göra allt men lite av det :)

♥ Min mormor kommer till Sverige så vill vara med henne lite

♥ Vara med mina kompisar, åka på innebandy läger

♥ åka till USA å bo hos mammas syster
 
♥ åka till spanien och träffa mina kompisar och bo hos mammas kusin

♥ vara på emmas landställe

♥ sen vill jag bara vara hemma å ta det lugnt :)

Vad har du för sommarplaner ?  :)


oh yeah baby

Hejsan sötisar! bloggade inget igår för jag var i solna med bror på fotbolls cup. Det var jätte kallt så när jag kom hem la jag mig i soffan och kom inte upp där ifrån.  Elin är fortfarande på sm, hon kommr hem ikväll. Har smsat henne lite å dom ska eller spelar kanske nu semi mot göteborg som jag hoppas att dom vinner såklart!

Idag blire plugg plugg och mer plugg.. skit jobbigt men jag måste. Funderar på att gå ut lite oxå för det är så fint väder ute. Puss!



Yes, I love you!


Sommar!


vill ha sommar!


Vi ska dit i sommar igen brudar!


Jag och Elin <3


Jag och Stina


Jag och elin <3333







Puss!

frida bägerfeldt

Ja, hej! Fick en eller flera kommentarer om att jag skulle skriva om mig själv, jag har ju aldrig gjort det i bloggen så jag tänkte ja varför inte ;)

Som typ ALLA vet heter jag Frida, bor i fucking sigtuna, nej skoja, det är ganska mysigt här;)
Jag bor med min familj, mamma, pappa och bror. Har alltid bott i sigtuna och jag hoppas att ja inte kommer få göra det föralltid. Jag hoppas på att få flytta till USA till mammas syster eller flytta till mammas andra systrar i Venezuela. Men det blir lite svårt eftersom jag oxå vill hålla på med innebandy så länge som möjligt för jag vill bli ngt bra.
Mina drömmar är som sagt att få flytta till USA, plugga där och bli skådespelare, jag älskar det och har alltid velat bli det. Det är typ en på miljonen att jag lyckas, men jag tänker iaf försöka. Jag gillar att dansa oxå.
Mina bästa kompisar heter Felicia och Elin som ni nog vet "trion". Jag har varit kompis med Felicia sen jag typ föddes och Elin träffade jag när jag började spela fotboll i märsta för 4 år sen.
Trion skapades för två år sen, då vi började vara ganska mycket på sommaren, vi åker på innebandy läger tillsammans. Både Elin och Felicia gillar att spela innebandy som jag. Elin går i min klass och Felicia är 94a.
Jag har ingen pojkvän och vill inte ha ngn heller, har ingen tid och vad jag tycker så är dom bara störda. Det finns några ganska mogna men dom e jätte bra som kompisar. Jag gillar killar som kan bjuda på sig själva, stora killar skadar aldrig. Själv älskar jag att bjuda och är ganska kort...

Det var lite om mig, mer orkar jag inte skriva puss!




AIK i alla sporter!


hoho

Hejsan!

Jätte dåligt väder idag, så har bara varit inne hela dan:/ min bror fyller år idag oxå, han har massa killkompisar här.. dom spelar cod såklart... GRATTIS TILL HAN!
Ikväll kommer farmor å farfar , det blir väl god middag och fira bror min. Har jätte ont i mitt högra knä så kan inte springa eller sitta på det:( hoppas verkligen det går över snart!
Har inte mycket mer att skriva så kanske skriver lite om det ni tyckte att jag skulle skriva om förut. Puss!

Juste, Elin är ju på sm så tycker alla ska hålla tummarna för henne under helgen:)

Don't trust a ho, Never trust a ho



sweet

Hejsan sötnosar!

Sov hos elin inatt så har inte kunnat blogga ngt. Iaf så åkte jag till henne vid 2 igår, då kom jesper dit oxå och vi typ kolla film hela jävla kvällen... vi kolla på 4 filmer (jippi).
Idag kom jag hem klockan 1, har kollat tv och städat lite. Ska snart med pappa på fotbollsträning tror jag, sen får jag se vad jag hittar på :) Puss!

Just nu lyssnar jag på

GÄSTBLOGG

Hej!
Elin här, jag ville bara säga att nu drar jag iväg på SM!


Frida dissar!

Hejsan kom på en sak som jag tänker dissa! den handlar om killar och hur dom klär sig. Killar med röda byxor!
Fy hatar dom röda byxorna, tycker dom är jätte fula usch! okej att dom har gula, gröna, svarta, vita, blåa men snälla inte röda, det är så fult!

 


hahahahahha för dålig!


your world, is my world

Tja sötisar! jätte fint väder idag, vill gå ut!
Idag ska jag vara hemma, kan inte åka någonstans och mina kompisar orkar inte åka till sigtuna så jag får vara själv idag. Ikväll är det träning, det gillar vi! Har typ inte tränat på 3 veckor ;Ö aja ni ska jag hitta någon bra låt att lyssna på puss!


Har tagit en massa nya bilder, här får ni en :)


har gud dömt Sverige till ett vinterland?

Det snöade idag! asså jag höll på att dö, det som varit så fint väder :/
Har inte kunnat blogga något eftersom vi spelade Täby open igår och idag. Igår förlora vi den första matchen och vann dom andra två så vi kom till A-slutspel som spelades idag. Vi gick upp klockan 6 idag för att spela. Matcherna var 2x 15. När klockan var på 14.59 gjorde dom mål som inte borde ha varit mål för signalen hade gått om att matchen var slut, men jävla kuk domarn sa att det var mål för klockan var en sekund kvar av matchen.
VAFAN! om det var en sekund kvar varför då gick signalen om att matchen var slut ?! aja jag fick damp. Emma var målis den matchen och om vi hade vunnit hade jag stått finalen...

Ikväll ska jag och några polare in å kolla täby-AIK, superkul! om aik förlorar är jag död, men det kommr inte inte hända hoppas jag! smsa ni som oxå ska in, puss!


Justin Bieber in my <3


lööööööördag !

sho! har precis fixat mig, ska snart till en kompis på middag :)
Skit fint väder idag, gör ju oxå att man blir på bättre humör :D lyssnar på Justin Bieber - U smile.
Den e as bra, älskar låten, elin spelade den igår å jag blev sjukt kär i den! Justin e så söt!

Tack för hjälpen igår, nu vet jag vad jag ska skriva nästa gång jag inte kommr på ngt, tycker ni ska skriva lite då å då vad ni tycker att jag ska skriva om :) kanske något jag borde bli bättre på elr något jag skriver om för mycket. Puss!


U smile I smile

Hellu!!

Vill blogga men vet inte vad jag ska skriva.. skriv en kommentar vad ni vill jag ska skiva om tack! :)



...<3



Älskar videon... låten och videon passar precis mig <3

Godmorgon yeah

Sitter å snackar lite med Felicia och Elin som fixar sig för dom snart ska dra till bussen. Vi hade det jätte kul igår, Robin och Oliwer kom. Vi kollade på film, eller a "kollade" på film, vi satt typ å skratta hela tiden.
Grabbarna åkte hem vid 11.

Idag har jag iingen aning om vad jag ska göra, kusinerna kommer ikväll -.-' JAG DÖR!
Dom e verkligen skit jobbiga! tror jag drar ut ikväll å sover hos ngn.
Nej, nu dampar Elin å Felicia så jag får väll ta å avsluta detta, puss!


Heta (a)

Innan grabbarna kom :)

Min älskling och Elin <3

Blöt puss

meeeee


RSS 2.0